ЗАПИС НА СЕРВІС
Київ: kyivstar 0677707960 vodafone 0506952299 lifecell 0636952299
Васильків: kyivstar +38 097 7771593 vodafone +38 099 7771593

Французький бренд DS Automobiles представив прототип батарейного суперкара E-Tense Performance.

Бренд DS Automobiles, котрий входить до автомобільної групи Stellantis, представив сучасну інтерпретацію концепту DS E-Tense 2016. Тепер під назвою E-Tense Performance, прототип служитиме «лабораторією на колесах» для обкатки технологій до майбутніх серійних моделей: з 2024 року компанія має намір випускати лише повністю електричні новинки.

Майбутнє DS Automobiles

DS E-Tense Performance

Купе зберегло карбоновий монокок і більшість кузовних панелей, але дуже помітно змінилося спереду. Місце радіаторної решітки зайняв голографічний екран у дусі концептуального крос-купе DS Aero Lounge, з’явилися нові ходові вогні з 800 світлодіодами, а замість головних фар встановили пару камер для збору даних під час тестів.

Виробник зазначив, що E-Tense Performance надає уявлення про дизайн майбутніх серійних машин й особливо – в передній частині. При цьому, прототип отримав 21-дюймові «аеродинамічні» колеса.

Всередині та під капотом

DS E-Tense Performance

Зображення салону не опубліковані, але в прес-релізі сказано, що там встановлені кермо від боліду Формули E та ковшоподібні крісла, а загалом усе облаштовано для збору інформації під час проведення випробувань.

Силова установка також була серйозно перероблена із широким запозиченням технологій ФЕ.

Якщо концепт шестирічної давності був задньопривідним, з єдиним 300-кіловатним мотором, то теперішня версія отримала повнопривідну систему з двома моторами – 250-кіловатним спереду і 350-кіловатним ззаду. Сукупно вони генерують 600 кіловат (815 к.с.), а крутний момент на колесах досягає 8000 Нм. Час розгону до сотні скоротився з 4,5 до 2 секунд.

DS E-Tense Performance

Батарея в карбон-алюмінієвому корпусі має сучасну систему охолодження і розрахована на експлуатацію в «гоночному» режимі. Навіть на повній потужності E-Tense Performance використовуватиме лише рекуперативне гальмування, хоча звичайні дискові гальма на прототип все ж таки встановлені – з міркувань безпеки.

Вже цього місяця DS Automobiles організовує перші їздові випробування E-Tense Performance. Прототипом по черзі управлятимуть два чемпіони Формули E – Жан-Ерік Вернь та Антоніу Фелікс да Кошта.

Після цього стартує масштабна програма випробувань на гоночних треках та звичайних дорогах. За підсумками виробник розкриє реальні показники продуктивності суперкара.

 

Джерело: Motor1

 

Курильщики, запомните это!
Оказывается, зависимость убивает простая хитрость…

Опубліковано 09.02.2022 в розділі: Новини з мітками: , ,

Бажаєте завжди бути в курсі важливих і корисних новин про все, що стосується ремонту та обслуговування автомобілів?

Підписуйтесь на нашу сторінку в Facebook!

© 2007-2023 ТОВ "Сіті Франс Сервіс"
Спеціалізований автосервіс PEUGEOT, CITROEN, DS, RENAULT, OPEL у м. Київ та м. Васильків

Ви довіряєте - ми виконуємо!

СПОНСОР

БФ Товариство – Разом за життя

УЧАСНИК

Общественная организация независимых предприятий автосервисов

ПЕРЕМОЖЕЦЬ

Рейтинг-акція

Ми в соцмережах і месенджерах:
Facebook | Instagram | Twitter | Foursquare | YouTube | Telegram | Viber