ЗАПИС НА СЕРВІС
Київ: kyivstar 0677707960 vodafone 0506952299 lifecell 0636952299
Васильків: kyivstar +38 097 7771593 vodafone +38 099 7771593

Італійський дизайнер показав, як міг би виглядати електромобіль Peugeot. Така модель могла б ідеально вписатись у лінійку французького автовиробника.

 

  Створений італійським дизайнером Карлосом ММ, 605 Presence був спроектований на платформі, на якій розміщені літій-іонний акумулятор ємністю 100 кВтг і електродвигуни, що приводять у рух передні та задні колеса. Він виглядає трохи більше, ніж нинішній седан 508, і, незважаючи на досить радикальний дизайн, як і раніше, пізнаваний як Peugeot.

  Передня частина автомобіля одразу виділяється яскравими світлодіодними фарами з помітними денними ходовими вогнями та невеликою решіткою радіатора. Електромобіль також відрізняється незграбним бампером і відносно коротким переднім звисом.

 Чудовий дизайн триває з обох боків автомобіля завдяки аеродинамічних колесах та зарядному пристрої з невеликим екраном, який виконує функції особистого помічника. 605 Presence має невеликі камери, а не традиційні бічні дзеркала заднього виду. У нього також немає дверних ручок і немає видимих ​​середніх стійок, що забезпечує дуже чистий і повітряний дизайн. Машина також має панорамний скляний дах.

Що стосується задньої частини Peugeot 605 Presence, вона має прості, але агресивні світлодіодні задні ліхтарі та бампер, що інтригує, який надає автомобілю дуже мускулистий вигляд.

Футуристичний інтер’єр також був розроблений для автомобіля, який включає голографічну цифрову приладову панель і голографічний інформаційно-розважальний екран, який виступає над панеллю приладів. 

Джерело: 32CARS

Опубліковано 22.12.2021 в розділі: Новини з мітками: ,

Бажаєте завжди бути в курсі важливих і корисних новин про все, що стосується ремонту та обслуговування автомобілів?

Підписуйтесь на нашу сторінку в Facebook!

© 2007-2023 ТОВ "Сіті Франс Сервіс"
Спеціалізований автосервіс PEUGEOT, CITROEN, DS, RENAULT, OPEL у м. Київ та м. Васильків

Ви довіряєте - ми виконуємо!

СПОНСОР

БФ Товариство – Разом за життя

УЧАСНИК

Общественная организация независимых предприятий автосервисов

ПЕРЕМОЖЕЦЬ

Рейтинг-акція

Ми в соцмережах і месенджерах:
Facebook | Instagram | Twitter | Foursquare | YouTube | Telegram | Viber