ЗАПИС НА СЕРВІС
Київ: kyivstar 0677707960 vodafone 0506952299 lifecell 0636952299
Васильків: kyivstar +38 097 7771593 vodafone +38 099 7771593

Завдяки фейсліфтінгу спереду оновлений Citroen C5 Aircross виглядає ширшим за колишнє. Насамперед змінилася конфігурація бампера та світлотехніки: замість «двоярусних» фар та ходових вогнів встановлені нерозділені блоки з подвійними смугами ДХО на кожну зі сторін.

 

При цьому вони візуально пов’язані з великою емблемою уривчастими лініями світлодіодів.

Форма корпусів задніх ліхтарів залишилася колишньою, але при цьому вони стали фактурнішими і отримали новий малюнок. А замість яскравих контрастних вставок кросовер тепер прикрашає декор у «стриманих» тонах. Завершують зовнішні зміни нові 18-дюймові колеса та глянсові чорні корпуси бічних дзеркал, доповнені чорними матовими рейлінгами на даху.

Усередині змінилася центральна консоль та надбудова тунелю. Дисплей медіасистеми тепер розміщений над центральними дефлекторами вентиляції, які не тільки зрушили вниз, але й змінили форму. Крім цього C5 Aircross отримав мініатюрний важіль управління трансмісією під назвою e-Toggle, а місце, що вивільнилося від звичного селектора АКПП, було використане під бокс для «дрібнички» і додатковий USB.

У дорогі комплектації кросовера також почнуть встановлювати нові сидіння з підігрівом та масажем, з додатковими 15 мм наповнювачами для підвищення комфорту. Нарешті, переглянуті комбінації оздоблювальних матеріалів та кольорів. Опціонально будуть доступні елементи з алькантари та перфорованої шкіри.

Двигуни та трансмісії в Європі не зміняться. Привід виключно передній, турбодизель 1.5 на 131 л. поєднується з 6-ступінчастою “механікою” або 8-ступінчастим “автоматом”, бензинова “турботрійка” 1.2 потужністю 131 л.с. – Тільки з «автоматом». Ще є гібрид, що заряджається, який може проїжджати від батареї до 55 км.

Додамо, що в Україні гама двигунів трохи відрізняється – дорестайлінгові автомобілі 2022 модельного року можна замовити з бензиновим мотором 1.6 (165 л.с.) у парі з 6-ступінчастою АКПП, дизельним 1.5 (130 л.с.) разом з 8-ступінчастим “автоматом” та 2.0-літровим турбодизелем, який також працює в парі з 8-ступінчастою АКПП.

Оновлений Citroen С5 Aircross надійде у продаж у Європі на початку літа.

Джерело:mallex.info

Опубліковано 04.02.2022 в розділі: Новини з мітками: ,

Бажаєте завжди бути в курсі важливих і корисних новин про все, що стосується ремонту та обслуговування автомобілів?

Підписуйтесь на нашу сторінку в Facebook!

© 2007-2023 ТОВ "Сіті Франс Сервіс"
Спеціалізований автосервіс PEUGEOT, CITROEN, DS, RENAULT, OPEL у м. Київ та м. Васильків

Ви довіряєте - ми виконуємо!

СПОНСОР

БФ Товариство – Разом за життя

УЧАСНИК

Общественная организация независимых предприятий автосервисов

ПЕРЕМОЖЕЦЬ

Рейтинг-акція

Ми в соцмережах і месенджерах:
Facebook | Instagram | Twitter | Foursquare | YouTube | Telegram | Viber