ЗАПИС НА СЕРВІС
Київ: kyivstar 0677707960 vodafone 0506952299 lifecell 0636952299
Васильків: kyivstar +38 097 7771593 vodafone +38 099 7771593

Французька преміум-марка DS Automobiles оголосила про підготовку запуску седана DS 9 на ринку України.

Бізнес-седан DS 9 був презентований два роки тому та єдиною моделлю не зі збільшеним кліренсом. Тим не менш, бренд DS Automobiles вірить у седани й збирається продавати модель в Україні.

Дизайн

Як зазначають розробники, у DS 9 все ще можна розгледіти першу модель DS 1955 року, а саме динамічний нахил даху, довгий капот, коротка кришка багажника, покажчики поворотів у задніх стійках даху.

При цьому, автомобіль має й сучасні елементи, які присутні на інших машинах бренду та відповідають стилю DS Automobiles.

Зокрема, можна помітити велику решітку радіатора, роздільні модулі всередині фари, об’ємні 3D LED ліхтарі, контрастний чорний дах, а також великі 19-дюймові колісні диски.

Седан базується на модульній платформі ЕМР2 та має повністю незалежну підвіску коліс й збільшену колісну базу (2,9 метра). Загальна довжина кузова автомобіля становить 4,93 метра, а його ширина дорівнює 1,85 метра.

Безпека

Використання платформи ЕМР2 дало можливість інтегрувати численні системи допомоги водієві, як інформування та рекомендації щодо обмеження швидкості, система моніторингу втоми водія, контроль «сліпих зон» дзеркал заднього виду.

Залежно від обраної версії для автомобіля DS 9 також доступно: адаптивний круїз-контроль з функцією Stop&Go, система попередження та екстреного гальмування Active Safety Brake, асистент утримання обраної позиції в смузі руху Lane Positioning Assist, адаптивне дальнє світло «High Beam Assist», асистент контролю «сліпих зон» дзеркал заднього виду та інше.

Також для моделі доступна система нічного бачення, яка розпізнає пішоходів та великих тварин.

Двигуни та комплектації

В Україні новий DS 9 спочатку буде запропонований з одним варіантом силового агрегату – бензиновий двигун 1.6 PureTech 215 та АКПП-8.

Покупці отримують можливість вибору з двох версій моделі DS9 – DS Inspiration Performance Line або DS Inspiration Opera.

Виконання Performance Line отримає чорну решітку радіатора, оббивка сидінь із алькантари, логотипи Performance Line на кузові та в салоні. Також вже в «базовій» версії пропонуються ламіноване звукоізольоване бічне скло, 2-зонний клімат-контроль, безключовий доступ Keyless Access, 8-дюймова «медійка» та 12,3-дюймовий екран панелі приладів.

Топова версія Opera має передні сидіння з вентиляцією та масажем, систему автоматичного паркування та розширений пакет «Безпека +».

Додатково можна також буде замовити пакет Lounge для заднього ряду сидінь, куди входять бічні сидіння з підігрівом, вентиляцією, масажем, а також підлокітник для управління цими функціями.

Опубліковано 20.01.2022 в розділі: Новини з мітками: ,

Бажаєте завжди бути в курсі важливих і корисних новин про все, що стосується ремонту та обслуговування автомобілів?

Підписуйтесь на нашу сторінку в Facebook!

© 2007-2023 ТОВ "Сіті Франс Сервіс"
Спеціалізований автосервіс PEUGEOT, CITROEN, DS, RENAULT, OPEL у м. Київ та м. Васильків

Ви довіряєте - ми виконуємо!

СПОНСОР

БФ Товариство – Разом за життя

УЧАСНИК

Общественная организация независимых предприятий автосервисов

ПЕРЕМОЖЕЦЬ

Рейтинг-акція

Ми в соцмережах і месенджерах:
Facebook | Instagram | Twitter | Foursquare | YouTube | Telegram | Viber