ЗАПИС НА СЕРВІС
Київ: kyivstar 0677707960 vodafone 0506952299 lifecell 0636952299
Васильків: kyivstar +38 097 7771593 vodafone +38 099 7771593

Новий кросовер PEUGEOT 5008 приїхав в Україну! Автомобіль відрізняється свіжим характерним стилем PEUGEOT, просторим 7-місним салоном, наявністю потужних моторів, пропозицією максимальних комплектацій GT і GT PACK. Автомобіль вже доступний для замовлення у дилерів Бренду.

Зустрічайте в Україні флагмана SUV-лінійки PEUGEOT – новий кросовер PEUGEOT 5008! Даний автомобіль є одним з найбільших в гамі пасажирських моделей Бренду, він пропонує просторий і зручний 7-місний салон, потужні двигуни для динамічної їзди, а також збільшений кліренс і захисні накладки для впевненого проходження пересічної місцевості. Плюс свіже оновлення моделі принесло ще кілька важливих переваг…

Новий SUV PEUGEOT 5008 – в новому характерному стилі Бренду!

Для того, щоб закохатися в новий PEUGEOT 5008, досить лише одного погляду: повністю перероблена передня частина відтепер виконана в сучасному стилі Бренду. Широка решітка радіатора, що заходить під оптику, ніби зіткана з іскорок «чорного глянцю». Нові фари стали більш вузькими і знайшли своє продовження в вертикальних світлодіодах, що заходять на передній бампер – ніби «ікла» небезпечного хижака, яким і є Новий PEUGEOT 5008. Крім того, передній бампер отримав масивні бічні темні вставки, які візуально підкреслюють ширину автомобіля, а також сріблясту вставку знизу – явний натяк на міцний захист і готовність до подолання будь-яких нерівностей в стилі справжнього SUV-кросовера.

Задня частина новинки виділяється новими ліхтарями Claw Effect, які візуально нагадують сліди від кігтів – ось вона, левова натура Нового PEUGEOT 5008! Крім того, опціонально автомобіль може запропонувати пакет персоналізації Black Pack: чорні вставки в передньому і задньому бамперах, стійки даху і рейлінги з чорним забарвленням, логотипи і молдинги вікон з обробкою «тонований хром». Нарешті, для Нового PEUGEOT 5008 змінилися варіанти забарвлення кузова: наприклад, доданий новий темно-синій колір SYM0.

Також кросовер PEUGEOT 5008 отримав важливі зміни і в салоні, з яких сама помітна – широкоформатний 10-дюймовий сенсорний HD-дисплей. Розширено варіанти обробки інтер’єру: декоративні вставки на передній панелі Greval Alcantara і оббивка сидінь Mistral Alcantara, або декоративні вставки з дерева Lati Wood і оббивка преміум-шкірою Nappa Mistral. Творці приділили увагу навіть дрібницям: наприклад, з’явилося стильне базрамочне дзеркало заднього виду з електрохромним покриттям для реалізації функції анти-засліплення. Будьте першими, хто познайомиться з новинкою!

Обирайте свій ідеальний варіант Нового PEUGEOT 5008: потужність 150 к.с. або 180 к.с., комплектація GT або GT PACK

Являючись одним з флагманів модельної лінійки Бренду, кросовер PEUGEOT 5008 спочатку готовий запропонувати українським покупцям тільки найкраще.

Наприклад, всі версії Нового PEUGEOT 5008 для України оснащені 2-літровим турбодизелем і 8-ступінчастою АКПП, а також системою Grip Control для їзди по пересічній місцевості. Будь-яка модифікація Нового SUV PEUGEOT 5008 для України має 7-місний салон: три індивідуально-регульовані сидіння другого ряду, два додаткових розкладних сидіння третього ряду, пакет Children Pack (розкладні столики, висувні шторки від сонця). Нарешті, автомобіль пропонує відмінну комплектацію: шість подушок безпеки, круїз-контроль, моніторинг «сліпих зон» дзеркал Active Spot Detection, 2-зонний клімат-контроль, пакет Driver Sport Pack для вибору їздового режиму, передні сидіння AGR з функцією масажу спини, інтер’єр Peugeot i-Cockpit і цифровий кластер панелі приладів, 10-дюймовий сенсорний дисплей, підтримка Apple CarPlay і Android Auto, т.д. Фактично покупцеві залишається вибрати лише одну з двох комплектацій вищого рівня – GT або GT PACK.

Новий PEUGEOT 5008 у виконанні GT оснащений турбодизелем 2.0 HDi потужністю 150 к.с. і відрізняється комбінованим оздобленням салону Mistral Alcantara (алькантара + темна шкіра). Крім того, дана версія додатково пропонує: камеру заднього виду з кутом огляду 180 градусів, передні і задні датчики паркування, алюмінієві накладки на педалі, бездротову зарядку смартфона, фари Full LED, 18-дюймові колісні диски, тоноване скло. Ціна PEUGEOT 5008 GT – від 1 074 700 грн.





Новий PEUGEOT 5008 в модифікації GT PACK оснащений турбодизелем 2.0 BlueHDi потужністю 180 к.с., який подарує максимум задоволення від динамічного драйву. Також дана модифікація відрізняється розширеним оснащенням: активний круїз-контроль Stop & Go, розпізнавання дорожніх знаків, асистент утримання по центру смуги руху Lane Position Assist, адаптивне дальнє світло High Beam Assist, система попередження і екстреного гальмування в місті AEBS3, пакет Park Assist, дерев’яні вставки Lati Wood і шкіряна оббивка сидінь Nappa Mistral, система кругового огляду на 360 градусів, HiFi-аудіосистема FOCAL, пакет персоналізації Black Pack. Ціна PEUGEOT 5008 GT PACK – від 1 212 100 грн.

Детальніше познайомитися з Новим SUV PEUGEOT 5008 можна в шоу-румі моделі на офіційному сайті Бренду, або якщо ви вже зробили свій вибір – оформляйте передзамовлення вже зараз, щоб бути в числі перших!

Джерело: PEUGEOT

Опубліковано 10.03.2021 в розділі: Новини з мітками: ,

Бажаєте завжди бути в курсі важливих і корисних новин про все, що стосується ремонту та обслуговування автомобілів?

Підписуйтесь на нашу сторінку в Facebook!

© 2007-2023 ТОВ "Сіті Франс Сервіс"
Спеціалізований автосервіс PEUGEOT, CITROEN, DS, RENAULT, OPEL у м. Київ та м. Васильків

Ви довіряєте - ми виконуємо!

СПОНСОР

БФ Товариство – Разом за життя

УЧАСНИК

Общественная организация независимых предприятий автосервисов

ПЕРЕМОЖЕЦЬ

Рейтинг-акція

Ми в соцмережах і месенджерах:
Facebook | Instagram | Twitter | Foursquare | YouTube | Telegram | Viber