ЗАПИС НА СЕРВІС
Київ: kyivstar 0677707960 vodafone 0506952299 lifecell 0636952299
Васильків: kyivstar +38 097 7771593 vodafone +38 099 7771593

Найтитулованіший кросовер Бренду PEUGEOT вже в Україні! Власник 67 світових нагород, неодноразовий переможець в престижних конкурсах Авто Року в різних країнах, бестселер серед моделей Бренда, триразовий переможець Ралі Дакар – це все про Новий PEUGEOT 3008.

І тепер ми представляємо вашій увазі оновлену модель, яка готова вже зараз підкорювати нові вершини і серця покупців.

ПЕРЕДМОВА

Новий кросовер PEUGEOT 3008 – один з найуспішніших автомобілів в історії Бренду. З моменту запуску кросовера в 2016 році його обрали понад 800 тис. щасливих покупців. Крім того, PEUGEOT 3008 другого покоління заслужив престижний титул «Автомобіль року 2017» (Car of the Year 2017), а в Україні отримав титул «Кращий компактний кросовер 2018».

Тепер Бренд PEUGEOT виводить на ринок оновлену версію бестселера: оригінальний дизайн і спеціальний пакет оздоблення Black Pack, інноваційна технологія Night Vision, потужні двигуни HDi і BlueHDi, збільшений центральний дисплей, ексклюзивна оббивка Nappa Red. Це ще далеко не повний список особливостей, якими буде дивувати Новий PEUGEOT 3008 своїх покупців. Поспішайте бути в числі перших! Адже в Україні відкриті замовлення на новинку і оголошені ціни.

НОВИЙ PEUGEOT 3008: НАДИХАЮЧИЙДИЗАЙН, ПОМІТНІ ВІДМІННОСТІ

З появою оновленого кроссовера PEUGEOT 3008 Бренд відкрив нову еру модерну в автомобільному дизайні: м’язистий вигляд, розширені колісні арки, фари з «зубцями», ліхтарі у вигляді насічок від кігтів лева, дах що наче парить з хромованою обробкою.

Перш за все, Новий PEUGEOT 3008 відрізняється яскравим світловим підписом в стилі останніх новинок Бренду – тепер всі комплектації Нового PEUGEOT 3008 отримали повністю світлодіодне (LED) освітлення, а також додані денні ходові вогні, які викликають асоціації зі справжнім шаблезубих хижаком. Цей автомобіль можна по праву вважати королем дороги – «Лев», який виходить на полювання. Також, повністю змінився передній бампер: його нижню частину прикрашає срібляста вставка, а на боковинах розташовані темні «щоки», які візуально розширюють автомобіль, роблять його більш потужним і спортивним.

Новинку також легко впізнати при погляді на бокову частину або задню частину. Наприклад, для Нового PEUGEOT 3008 відтепер запропоновано новий глибокий синій колір – він вигідно доповнює палітру вже знайомих варіантів забарвлення: білий перламутр, насичений сірий колір, класичний чорний, тд. Версії GT і GT PACK відрізняються не тільки решіткою радіатора, але і примітними логотипами на передніх крилах. Нарешті, задню частину відтепер прикрашають нові ліхтарі – з оформленням Claw Effect у вигляді насічок-прорізів, ніби від кігтів лева, а також з «бігаючими» покажчиками поворотів.

ІННОВАЦІЇ – ПІД КАПОТОМ І В ОСНАЩЕННІ

Новий PEUGEOT 3008 спочатку буде пропонуватися в Україні з двома типами двигунів. Це добре відомі 2-літрові турбодизелі серії HDi і BlueHDi, які заслужили відмінні відгуки у власників: потужні, економічні, надійні двигуни. Наприклад, турбодизель 2.0 HDi 150 пропонує потужність 150 к.с. і крутний момент 370 Нм, а його нормативні витрати палива дорівнють 5,5 л на 100 км (в змішаному циклі). А двигун 2.0 BlueHDi 180 S&S найсучаснішого покоління може порадувати ще більш високою віддачею і навіть кращою економічністю – потужність 180 к.с., крутний момент 400 Нм, витрата палива 4,8 л на 100 км (в змішаному циклі). Обидва двигуни працюють в парі з 8-ступінчастою АКПП серії ЕАТ8. І будьте впевнені: будь-який із запропонованих двигунів подарує справжнє задоволення від їзди. Тому що це закладено в ДНК кожного автомобіля PEUGEOT!

У технологічному оснащенні кросовер PEUGEOT 3008 знову задає нові стандарти класу, пропонуючи деяке унікальне інноваційне обладнання, яке раніше не зустрічалося в даному сегменті. Наприклад:

-система нічного бачення Night Vision – розпізнає автомобілі, пішоходів, тварин в умовах нічного водіння і обмеженої видимості, працює на відстані до 200-250 м (навіть більше, ніж висвітлюють дорогу фари дальнього світла);
-адаптивний круїз-контроль з функцією «Stop&Go» з можливістю повної зупинки і початку руху, працює на швидкості з 0 км/год;
-система розпізнавання дорожніх знаків з розширеним функціоналом – тепер розпізнаються не тільки знаки обмеження швидкості, але також знаки зупинки, вказівки одностороннього руху, заборони обгону, тд.;
-асистент водіння Lane Position Assist – допомагає утримувати автомобіль в центральній частині обраного ряду (смуги) руху;
-активна система контролю «сліпих зон» дзеркал заднього виду Active Blind Spot Detection – починає працювати зі швидкості 12 км/год, допомагає коригувати руху для уникнення ДТП;
-функція High Beam Assist для автоматичного перемикання світла «ближній / дальній»;

Крім того, автомобіль може запропонувати безліч іншого обладнання, систем, функцій, які зроблять життя людини простішим і зручнішим. Обов’язково слід зазначити наступне: сидіння з 8-зонним масажем спини, панорамний зсувний дах-люк, камери з круговим оглядом 360 °, кришка багажника з електроприводом і сенсорним управлінням. На бездоріжжі допоможе система Advanced Grip Control з чотирма режимами руху (Normal, Snow, Mud, Sand) і спеціальними шинами, а також функція HADC для допомоги при спуску на схилі. Крім того, аудіосистема FOCAL класу HiFi пропонує потужність 515 Вт, а мультимедійна система підтримує технології Mirror Screen, Apple CarPlay и Android Auto.

BLACK PACK – НОВИЙ ПАКЕТ ПЕРСОНАЛІЗАЦІЇ

Крім того, для Нового PEUGEOT 3008 запропонований пакет персоналізації Black Pack, який помітно змінює вигляд автомобіля.

Даний пакет включає в себе:

-решітку радіатора і емблеми-логотипи з оформленням «темний хром»;
-напис-вказівка моделі 3008 з оформленням «темний хром»;
-чорні вставки в передньому і задньому бампері;
-рейлінги і стійки даху в чорному кольорі;
-молдинги вікон з тонованою хромованою обробкою.

ФІРМОВИЙ САЛОН PEUGEOT I-COCKPIT: БІЛЬШИЙ ІННОВАЦІЙ, БІЛЬШЕ РОЗКОШІ

Також, як і зовнішність, салон нового PEUGEOT 3008 свого часу зробив революцію: спортивне рульове колесо, високе розташування приладової панелі, відразу два кольорових дисплея – один в якості приладової дошки і другий, сенсорний, по центру передньої панелі.

Однак Бренд не зупиняється на досягнутому, продовжуючи розвивати фірмову концепцію облаштування інтер’єру. Тепер салон новинки виглядає ще більш інноваційним, але також і ще більш розкішним.

Інноваційний стиль підкреслюють сучасні кольорові рідкокристалічні дисплеї:

-по-перше, вже відомий 12,3-дюймовий дисплей в основі комбінації приладової панелі, який виконаний за технологією Normally Black для підвищення контрастності зображення;
-по-друге, новий 10-дюймовий сенсорний дисплей по центру передньої панелі салону – з дозволом HD і набором клавіш для швидкого доступу до найбільш необхідним розділів основного меню (аудіосистема, клімат-контроль, навігація, підключення телефону, настройки автомобіля, додатки для роботи з смартфоном).

Відчуття преміальної розкоші надають нові варіанти обробки (в залежно від версії):

-оббивка сидінь Mistral Alcantara в комбінації з шкіряним елементами;
-оббивка сидінь натуральною шкірою Nappa Mistral;
-оббивка сидінь ексклюзивною натуральною шкірою Nappa Red темно-червоного кольору;
-вставки Greval Alcantara на передній панелі і дверних картах;
-вставки Lati Wood на передній панелі і дверних картах.

Крім того, салон автомобіля став краще в тих дрібницях, які непомітні на перший погляд, але виявляються дуже важливими в повсякденному житті. Наприклад, Новий PEUGEOT 3008 пропонує бездротову зарядку для смартфона і два USB-роз’єми ззаду – зручно для пасажирів. Центральне салонне дзеркало заднього виду отримало безрамковий дизайн – стильно і сучасно. А система Keyless Access дозволяє не тільки завести двигун одним натисненням кнопки, але також відкрити / закрити автомобіль, навіть не дістаючи ключ з кишені.

НОВИЙ PEUGEOT 3008 В УКРАЇНІ: ЧОТИРИ ВЕРСІЇ НА ВИБІР

Автомобіль буде доступний в Україні в чотирьох комплектаціях. Причому кожна комплектація стала багатшою за попередні та може бути доповнена опція за бажанням покупця.

Новий PEUGEOT 3008 стартує з комплектації ACTIVE PACK: фронтальні і бічні подушки безпеки, надувні шторки безпеки, системи ABS і ESP, круїз-контроль і обмежувач швидкості, система автоматичного включення склоочисників і фар, електричне гальмо стоянки, підсилювач керма, 2-зонний клімат-контроль, електропривод склопідйомники, електропривід і підігрів бічних дзеркал, 2-рівнева підлога багажника, датчики паркування спереду і ззаду, камера заднього виду, підігрів передніх сидінь, салон PEUGEOT i-Cockpit з 12,3-дюймовим дисплеєм в кластері приладів, центральний сенсорний 8-дюймовий дисплей , декор салону «еко-карбон», оббивка сидінь темною тканиною Месо, світлодіодні фари EcoLED, ліхтарі Claw Effect, 17-дюймові легкосплавні колісні диски CHICAGO, тоновані задні стікла, тд. Ціна PEUGEOT 3008 2.0 HDi 150 АКПП-8 ACTIVE PACK – від 849 300 грн.

На наступному рівні розташований автомобіль PEUGEOT 3008 в комплектації ALLURE PACK, де додано наступне: система Grip Control, 18-дюймові колеса і спеціальні шини, система допомоги при старті і спуску на схилі, безключовий доступ Keyless Access, комбінована оббивка сидінь з тканини Colyn і темної шкіри, декоративне оздоблення передньої панелі тканиною Brumeo, синє підсвічування панелей салону, фари Full LED, сріблясті рейлінги, тд.Ціна PEUGEOT 3008 2.0 HDi 150 АКПП-8 ALLURE PACK – від 896 800 грн.

Виконання PEUGEOT 3008 GT додатково пропонує: пакет Driver Sport Pack (вибір стилю їзди – звичайний або спортивний), систему моніторингу «сліпих зон» дзеркал заднього виду, безрамковий салонне дзеркало заднього виду, дверцята багажника з електроприводом і сенсорним відкриванням (датчик під заднім бампером), обігрів нижньої частини лобового скла, передні сидіння AGR з функцією масажу спини, водійське сидіння з електричними регулюваннями і пам’яттю настройок (дві позиції), алюмінієві накладки на педалі, оббивку сидінь Mistral Alcantara зі вставками зі шкіри, 10-дюймовий сенсорний дисплей, бездротову зарядку для смартфонів, дах автомобіля і корпус дзеркал чорного кольору, тд. Ціна PEUGEOT 3008 2.0 HDi 150 АКПП-8 GT – від 987 000 грн.

На вершині модельного ряду PEUGEOT 3008 розташована модифікація GT PACK, яка додатково відрізняється наступним: адаптивний круїз-контроль, асистент утримання в смузі руху Lane Position Assist, система розпізнавання втоми водія, попередження про можливе зіткнення і функція екстреного гальмування, адаптивне дальнє світло High Beam Assist, камери кругового огляду, декоративні вставки в салоні Lati Wood, оббивка сидінь з преміум-шкіри Nappa, HiFi-аудіосистема FOCAL, пакет персоналізації Black Pack, тд. Ціна PEUGEOT 3008 2.0 BlueHDi 180 S&S АКПП-8 GT PACK – від 1 144 900 грн.

Новий PEUGEOT 3008 вже в Україні: відвідуйте дилерів Бренду PEUGEOT, записуйтеся на тест-драйв і ставайте власником найгарячішої новинки 2021 роки вже зараз!

Источник: Peugeot.ua

Опубліковано 27.01.2021 в розділі: Новини з мітками: ,

Бажаєте завжди бути в курсі важливих і корисних новин про все, що стосується ремонту та обслуговування автомобілів?

Підписуйтесь на нашу сторінку в Facebook!

© 2007-2023 ТОВ "Сіті Франс Сервіс"
Спеціалізований автосервіс PEUGEOT, CITROEN, DS, RENAULT, OPEL у м. Київ та м. Васильків

Ви довіряєте - ми виконуємо!

СПОНСОР

БФ Товариство – Разом за життя

УЧАСНИК

Общественная организация независимых предприятий автосервисов

ПЕРЕМОЖЕЦЬ

Рейтинг-акція

Ми в соцмережах і месенджерах:
Facebook | Instagram | Twitter | Foursquare | YouTube | Telegram | Viber